Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut:

Liikennöimme reittiliikennettä Ylä-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Liikennöimme myös kuntien ja kaupunkien sopimusliikennettä mm. koululaiskuljetuksia sekä palveluliikennekuljetuksia useilla paikkakunnilla Ylä-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tilausajomme suuntautuvat Suomen lisäksi lähinnä muihin Pohjoismaihin sekä Baltiaan. Tarjoamme asiakkaillemme myös matkapaketteja, olemme Kuluttajavirastoon rekisteröitynyt matkanjärjestäjä.

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen:

Reittiliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi sekä omilta kotisivuiltamme. Muutokset päivitetään säännöllisesti. Sopimusliikenteessä kuten myös tilausajoliikenteessä aikatauluista ja niiden muutoksista ilmoitetaan yhteistyössä tilaajan kanssa. Palveluliikenteen aikataulut ja muut tiedot löytyvät tilaajana toimivien kuntien kotisivuilta sekä meidän omilta kotisivuiltamme. Mikäli matkan aikana tulee muutoksia esim. reittiin tai aikatauluun, kuljettaja tiedottaa niistä asiakkaille. Matkapaketteihin liittyvissä muutoksissa tiedotamme asiakkaille valmismatkalain mukaisesti.

Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat:

Reittiliikenteessä maksuksi käyvät kaikki Matkahuollon liput sekä busseissa myytävät kerta- ja menopaluuliput. Matkakortteja voi ladata busseissa käteisellä. Hinnat näkyvät Matkahuollon aikataulujärjestelmästä ja autoissamme on nähtävissä voimassa oleva hinnasto. Kuntien välisessä liikenteessä maksuksi käyvät myös Waltti-liput. Palveluliikenteessä on käytössä myös kuntien määräämiä poikkeavia taksoja, näistä saa tietoa ko. kuntien kotisivuilta, omilta kotisivuiltamme, toimistoltamme sekä kuljettajilta.

Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen:

Liikennöimämme linja-autovuorot kuuluvat Matkahuollon informaatio- ja lippujärjestelmään. Kuntien väliset liikennevuorot, joissa käyvät Waltti-liput näkyvät myös Ely-keskuksen ylläpitämällä matka.fi sivustolla.

Käytössä olevat bussimme:

Kalustoomme kuuluu 16-58 –paikkaisia eri tavoin varusteltuja busseja. Kaikissa autoissa on alkolukko. Suurimmassa osassa autoja on ilmastointi ja turvavyöt kaikissa penkeissä. Isoissa tilausajoautoissa on kaikissa lisäksi wc ja dvd-soitin. Palveluliikenneautoissa on invahissi. Huollot ja korjaukset tehdään omassa huoltokorjaamossa.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet:

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jotta voimme kehittää palveluitamme. Palautetta meille voi antaa puhelimitse numeroon 017-752 556 tai kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset:

Käsittelemme meille tulleet asiakaspalautteet ja olemme asiakkaaseen yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Mahdolliset hinnanpalautukset, -alennukset ja vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Matkapaketeissa toimimme valmismatkalain edellyttämällä tavalla.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytössä olevat palvelut:

Kuljettajat avustavat mahdollisuuksien mukaan liikuntarajoitteisia matkustajia kyytiin nousemisessa ja poistumisessa. Reittiliikenteessä ei ole pyörätuolipaikkoja eikä muita erikoisvarusteita liikuntarajoitteisille. Palveluliikenneautoissamme on invahissi ja 1-2 pyörätuolipaikkaa. Palveluliikenteessä asiakkaat avustetaan tarvittaessa kotiovelta asiointipaikkaan ja takaisin kotiovelle asti. Myös matkatavaroiden kantamisessa avustetaan tarvittaessa.

Hyvää ja turvallista matkaa!